Loading Events

Tervetuloa Sooma tDCS- päivään huhtikuussa 2020!

Meillä on ilo kutsua sinut osallistumaan “Tasavirtastimulaatio (tDCS) masennuksen hoidossa” koulutukseemme, joka järjestetään tiistaina 21.4 Helsingissä.

Oletko tDCS-hoidosta kiinnostunut lääkäri, tutkija tai hoitaja? Oletko kenties jo aloittamassa menetelmän käyttöä? Vai haluaisitko ymmärtää mistä tässä uudessa käypä hoito- suosituksen mukaisessa hoitomuodossa on kyse?

Tämä koulutuspäivä antaa sinulle mahdollisuuden oppia minkälaista hoidon käyttö on tällä hetkellä Suomessa ja mitkä ovat parhaat hoitokäytännöt, jotka sinun tulisi ottaa huomioon. Lavalla tulee olemaan menetelmän kliinisiä käyttäjiä sekä hoitosuosituksen valmisteluun keskeisesti osallistuneita henkilöitä. Pääset myös keskustelemaan aiheesta sekä halutessasi kokeilemaan hoitoa sekä hoitokerran valmistelua.

Päivän ohjelma tulee sisältämään:

• Johdanto tasavirtastimulaatio (tDCS)- hoitoon

• Depression käypä hoito tasavirtastimulaation osalta

• Hoidon käyttö suomessa tällä hetkellä

• Käyttäjäkokemukset hoidosta

• Workshop: Miten hoito annetaan ja miltä se tuntuu?

Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tilaisuutta.

Koulutus alkaa 9:00 ja loppuu noin 15:30. Lounas sekä kahvit sisältyvät koulutuksen hintaan, joka on 50€ per henkilö. Tilaisuus järjestetään Helsingin Vallilassa osoitteessa Kuortaneenkatu 2, 00510 Helsinki. Koulutuksen kieli on suomi.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ: https://www.eventbrite.fi/e/sooma-tdcs-paiva-214-tickets-92167699069